Chat with us, powered by LiveChat

partner magni

Als aanvulling op onze productrange, passend binnen de markt die we als Nijland Service BV goed kenden, zijn we regiodealer geworden van Magni roterende verreikers. Hiermee bedienen we met name klanten in de bouwsector. Het Italiaanse merk Magni is opgericht in 2012 door Ricardo Magni en ontwerpt en produceert roterende en starre verreikers.

Met een hefvermogen van 30.000 kg. en een hefhoogte tot bijna 12 meter noteert de zwaarste starre Magni verreiker een nieuw wereldrecord. Hetzelfde geldt voor de zwaarste (continue) roterende verreiker met een hefvermogen van 4.999 kg. en een hefhoogte tot 30 meter. Daarnaast voldoen alle Magni verreikers aan de emissie-normen en zijn ze uitgevoerd met een Mercedes-Benz TIER-4I-motor.

Diverse onderdelen van de Magni verreikers zijn gepatenteerd, waaronder draaibare stabilisatoren, side shift, het veiligheidssysteem en nivellering van het frame. Magni verreikers hebben een Q-fit systeem waarmee veilig en snel accessoires aangebracht kunnen worden welke automatisch worden herkent.

JCB Nijlandservice

Nieuws

Lees meer

Voorraad

Bekijk aanbod

Bel me terug