Over ons

Gevoel voor techniek zit in onze genen, ooit opgericht door LJ Nijland omstreeks 1939, breidde het bedrijf zich langzaam uit van zand- en grindtransport, naar reparatie en handel in legervoertuigen en het eigenhandig bouwen van machines.

Later werd Nijland Service BV leverancier van draglines. Na de overname van het bedrijf door zoon HW Nijland, kwam het dealerschap van JCB in beeld en werd de basis gelegd voor de dealerorganisatie zoals deze in de huidige vorm nog steeds bestaat.

In 2006 namen zoon Tom Nijland en dochter Esther Borre-Nijland het bedrijf over van vader en breidden het dealerschap gestaag uit naar roterende verreikers, autolaadkranen en industriële reinigingsmachines. Daarnaast werd Nijland Service BV een aantal jaren geleden benaderd voor het importeurschap voor Platform Basket hoogwerkers, waarmee we ons in de Nederlandse markt op de kaart zetten.

Nijland Service biedt hiermee een complete range voor een brede markt waarbinnen ze zich steeds weer weet te onderscheiden door uitstekende service en kwaliteit. Overheden, de bouw, de agrarische sector, tuin- en park, de schilder- en schoonmaakbranche zijn een aantal van de marktsegmenten waarbinnen wij actief zijn.

Binnen Nijland Service BV werken wij samen in een team dat zich voortdurend richt op het bieden van uitstekende service en kwaliteit. Dit weten we te bereiken door het opleiden van specialisten en het creëren van een omgeving waarbinnen nieuwe ideeën leiden tot nieuwe mogelijkheden.

Bestaande klanten waarderen onze betrokkenheid en flexibiliteit en ons klantenbestand breidt zich voortdurend uit met nieuwe klanten, waarvoor we onze beloftes graag waar maken.

Nieuws

Lees meer

Voorraad

Bekijk aanbod

Bel me terug